Skip to the content

Verpakking met eigen vormgeving

Verpakkingen met eigen vormgeving

Hoewel we op deze website een aantal standaard verpakkingen aanbieden zijn de mogelijkheden in verpakken eindeloos. Ook als je een eigen ontwerp maakt kunnen wij jouw eigen verpakking on demand produceren. Geen minimale oplage en geen dure stanskosten. Laat je fantasie de vrije loop en denk out of de box om jouw product te verpakken en te presenteren. Of gebruik de mogelijkheid om een verpakking te testen voordat je grote hoeveelheden gaat vervaardigen.

Wij kunnen niet wachten om jouw ontwerp te ontvangen

Binnenkort vind je op deze website mogelijkheden om je eigen ontwerp te uploaden. Wij controleren je ontwerp online en kunnen direct tot productie overgaan. Wil je nu al een eigen ontwerp gebruiken dan kan dat natuurlijk al. De productie is al volledig operationeel. Wij kunnen niet wachten om jouw idee te zien. Stuur ons een berichtje of bel ons.

 

MoqOne.nl Sterk in verpakkingen op maat met een kleine oplage

MoqOne.nl (Minium OrderQuantity = One).

MoqOne.nl

MoqOne.nl
Xenonstraat 1
1362GD  ALMERE
Tel. (+31) 36 549 549 9

 

Ik heb een verpakking nodig maar weet nog niet hoeveel

Je eigen verpakking nodig?

Je herkent het waarschijnlijk wel. Je hebt een verpakking nodig maar je hebt nog geen idee over de aantallen. Misschien wil je er nog iets aan veranderen of wil je een actieverpakking maken. En dan heb je nog niet eens nagedacht over de mogelijkheid om verpakkingen te personaliseren. Bij ons is oplage nooit een probleem. Wij leveren verpakkingen vanaf 1 stuks. Hoe we dat doen?